Van jubileumfeest tot foodtruckfestival

Van evenementen en festivals gaat ons hartje sneller slaan. Dit is waar we het voor doen! De sfeer op festivals en evenementen is zo uniek en gezellig dat het voor ons de ultieme werkplek is. Hier kunnen we onze creativiteit en energie kwijt. We halen onze voldoening uit een geslaagd evenement. Of dit nou is door enkel onze bijdrage als cateraar of als volledige organisator dat maakt niet uit! 

Bedrijfsfeesten, jubilea, en bouwbakborrels of geweldige tuinfeesten, elk evenement nemen we serieus en krijgt onze volledige aandacht. Ben je van plan een evenement te organiseren voor jezelf of je organisatie en zoek je vakkundige hulp? Laat ons eens bij je aanschuiven en we bespreken samen alle opties. Voor ons is álles mogelijk, onze creativiteit en inspiratie is eindeloos en samen met jou komen we tot het ultieme evenement. Passend bij jouw wensen én budget. 

Organiseer jij een food-festival en wil je ons graag op je line-up? Laat het ons dan weten, we denken graag met je mee en komen met een uniek plan. 

Uniek, Creatief & met Smaak

Komt er meer bij je evenement kijken dan alleen eten en drinken, dan krijg je ook te maken met ons evenementenbroertje Smaakmakers Events. Smaakmakers Events helpt bij het verwezenlijken van de meest prachtige evenementen en feesten. Van een onvergetelijk buurtfeest of bruiloft tot een bedrijfsjubileum of mini festival. Aan alles wordt gedacht, we zorgen er voor dat alles loopt zoals het moet. Dat wil zeggen dat het bier koud is, er genoeg zitplaatsen zijn en er geen lange rijen voor de wc hoeven te staan.

Via Smaakmakers Events profiteren we van scherpe afspraken met onze vaste leveranciers, uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in de branche. Stap voor stap nemen we je mee in de organisatie van je evenement en met uiterste zorgvuldigheid zorgen we er voor dat we geen stappen vergeten te zetten.